Geld winnen met spellen

Geld win spellen
Bij de term “geld winnen met spellen”, wordt al snel gedacht aan het spelen van kansspelen. Immers je kan met dat soort spelletjes kans maken op geldprijzen. Het gaat daarbij vooral om het al dan niet hebben van geluk. Invloed uitoefenen op de uitkomst is niet of nauwelijks  mogelijk.

Maar wat als wij je vertellen dat je de leukste vaardigheidsspellen kan spelen en daarmee geld kan winnen? Het gaat daarbij om vaardigheid en helemaal niet om geluk. Dus geldprijzen winnen door je tegenstander(s) te verslaan door bijvoorbeeld sneller te zijn. Of wat dacht je van benodigde vaardigheden als geheugen, logisch inzicht en vooruit kunnen denken? Er zijn spelers die daarmee 200 euro per maand mee verdienen en dat per spel waarin ze goed zijn. Hoog tijd dus om dieper in te gaan op dit soort “skill based games” en waar je die kan spelen.

EazeGames

Het online gaming platform EazeGames is de plek waar je het op kan nemen tegen andere spelers. En wel door games te spelen waarin je goed bent, dan kan je door je tegenstander te verslaan geld winnen.  Je kan kiezen uit onderlinge competities en toernooien. In ieder neem je het altijd op tegen echte mensen als tegenstanders en wel uit verschillende Europese landen. EazeGames heeft inmiddels ruim 1 miljoen spelers die voor echte geldprijzen spelen.

Het game platform is te gebruiken via de EazeGames website en via een gratis te downloaden app. Je kan dus zowel spelen op je desktop/laptop als op je smartphone/tablet. Momenteel bieden ze 12 vaardigheidsspelletjes aan en die zijn zonder benodigde registratie onbeperkt gratis te spelen. Ook in de gratis speelmodus neem je het op tegen echte mensen als tegenstanders. Wil je spelen voor echte geld prijzen, dan is het openen van een spelersrekening vereist. Echt veel wordt er niet gevraagd in het registratieproces en dat komt omdat EazeGames niet hoeft te voldoen aan de strikte vereisten van de kansspelwet. Zij bieden immers geen kansspelen aan! Vanzelfsprekend voldoen zij wel aan de wetgeving omtrent het aanbieden van de skill based games.

De spellen

Match 3
Bovenstaand zie je een afbeelding van het spel “Match 3” Het doel: fruit symbolen weg spelen door groepjes te maken van minstens drie gelijke fruitjes (horizontaal of verticaal). Simpelweg je sorteer skills gebruiken om in 110 secondes zoveel als mogelijk punten te scoren. Gebruik ook zeker de speciale symbolen voor extra punten. Je tegenstander(s) zullen precies het zelfde gevulde speelscherm krijgen als jij zelf. Ook de bovenliggende rijen fruit (wat naar beneden valt) is het zelfde. Geluk speelt dus geen rol! Winnen doe je door op basis van inzicht meer punten te scoren. Met de vaardigheid vooruitdenken kan je wellicht meer groepjes van 5 gelijke maken dan je tegenstander.

Block Puzzle
Bovenstaand zie je een afbeelding van het spel “Block Puzzle” Zoals je kan zien heeft het wel wat weg van het bekende spel Tetris. Je zal horizontale rijen moeten vullen om de blokjes weg te spelen en punten te scoren. Echter.. lukt  het je om in 1x meerdere rijen te vullen, dan lopen de punten erg snel op. Inzicht en vooruitdenken zijn vereiste vaardigheden om te kunnen winnen. De komende gevormde blokjes kan je zien en wederom zal je tegenstander de zelfde krijgen om een eerlijk spel te garanderen.

Meer voorbeelden van de geld win spellen: Solitaire Skill Based, het bekende Patience spel, maar dan in een uniek variant. Bubble Shooter, het speelscherm vol gekleurde bubels weg spelen door groepjes te maken met te schieten bubbels. Of wat dacht je van vaardigheid games als Archery World Tour, 9 Ball Pool, Bowling Champion en Free Kick Shooter. Typisch spelletjes die je vooral veel moet spelen om er vaardig in te worden. Ben je gek op puzzelen? Dan is Sudoku wellicht een aanrader. Ben je goed in tellen en hoofdrekenen, dan is 21 Treasure erg leuk. En dan zijn er nog de spellen Airport Bingo, One Tap en wellicht snel meer.

Geld winnen

De spellen zijn in de gratis modus al erg leuk om te spelen en vooral omdat je het opneemt tegen andere spelers. Prijzen winnen (geld) maakt het natuurlijk nog leuker. Nou is het niet zo dat altijd winnen mogelijk is, zelfs niet als je in een bepaald spel erg goed is. EazeGames zorgt namelijk voor een eerlijk spel door tegenstanders aan elkaar te koppelen van het zelfde niveau. Een onervaren speler zal niet een enorm ervaren tegenstander treffen.

Toch zijn er spelers die al erg veel geld hebben gewonnen (meer dan 100.000 euro). Hoe…? Op een gegeven moment bereik je het hoogst mogelijke level qua spelniveau door simpelweg veel te spelen. EazeGames zorgt dan voor tegenstanders met het zelfde gaming level. Dit zegt echter vooral wat over de speelduur en niet zozeer meer over het vaardigheidsniveau. Dit klink wellicht wat tegenstrijdig met het eerder vermelde. Veel spelen zorgt voor vaardigheid, maar bijvoorbeeld met een enorm goed geheugen van nature blijf je een voorsprong houden.

Spelen voor echte geldprijzen is mogelijk met een inzet vanaf 1,20 euro. Onderlinge competities zijn ook te spelen met een inzet van 3 en 6 euro. Toernooien worden meestal gespeeld met een inzet van 2 euro.

Promoties

Bij EazeGames kan je rekenen op leuke promoties waaronder de bonus van 100% tot maximaal 30 euro. Bonusgeld kan je echter niet laten uitbetalen, maar je zal er zeker je voordeel mee kunnen doen. Verder zal je regelmatig mails ontvangen met leuke acties en aanbiedingen.

Wordt ook zeker lid van hun Facebook community voor extra voordelen. Met eenvoudige vragen kan je bijvoorbeeld kans maken op gratis speelgeld en meer.

Lees altijd de bijbehorende voorwaarden!

>> Bezoek EazeGames en probeer eens wat spelletjes uit.