Krassen

Kras en Win

Helemaal “hot” is  tegenwoordig het online krassen voor hoge geld prijzen. Het is dan ook niet voor niks dat we op onze website aan de linker kant 3 banners hebben staan die allemaal verwijzen naar een online krasloten platform. Bij 2 van de 3 krijg je als nieuwe spelers €5 gratis echt speelgeld na registratie en bij eentje zelfs €7,- En de maximaal te winnen geld bedragen zijn ook niet mis envariëren tussen de €200.000 en €1.000.000,-

super3wow

Zoals je bij het bovenstaande online kraslot “Super 3 Wow” kan zien, heeft het bijhoorlijk wat gelijkenissen met de kartonnen / papieren kraskaarten. In plaats van met een muntje de verborgen vakjes open te krassen, gebruik je nu je muisaanwijzer die zal veranderen in een muntje. Bij 3 gelijke bedragen heb je de prijs gewonnen die eventeel nog verhoogd kan worden door de onderste bonus verdubbelaar. Klinkt saai? Tja.. bij dit voorbeeld is de speelwijze inderdaad wel erg makkelijk, vooral als je ook nog eens klikt op “kras alles open”. Echter aangezien er gemiddeld op 1 van de 3 kraskaarten een prijs valt, is het wel enorm spannend! Daarnaast zijn de te winnen bedragen ook gigantisch te noemen, waarbij je ook nog eens een hogere win kans hebt dan bij de kartonnen versie. (Online wordt er rond de 95 tot 97% van alle inzetten als winst uitgekeerd, offline is dit slechts 65%).

Verschillende kras spellen

De drie aanbieders die wij op onze site hebben staan, bieden natuurlijk meer krasspellen aan dan alleen het Super 3 Wow spel. Het aantal spellen varieert tussen de 40 en 130 en daarnaast zijn het niet alleen maar kraskaarten met 9 verborgen vakjes. Eigenlijk kan je alle spellen het beste vergelijken met “instant win spellen” (je ziet gelijk wat je eventueel gewonnen hebt per uniek gecodeerd spel). En deze zijn onderverdeeld in: kraskaarten, fruitautomaten, sport en casino spellen, bingo en spellen.

Alle aanbieders van “geld winnen met krassen” (e.a. geld win spellen), maken gebruik van flash. Dit betekend dat je gewoon kan spelen in je browser en niks hoeft te dowloaden. Wel is het zo dat je eerst een account moet aanmaken alvorens je kan spelen. Dit wordt dan wel beloond met gratis echt speelgeld en het registreren kost trouwens ook maar een paar minuten. Naast “krassen” op je computer / laptop, is het ook mogelijk om via je tablet of smartphone een selectie van de leukste spellen te spelen. Dit kan zelfs met 1 account wat wel zo makkelijk is als je speeltegoed beschikbaar hebt.

Geld winnen

Om kans te maken op die geweldige geld prijzen, is het natuurlijk nodig om te spelen in de “echt geld modus”. De kans is groot dat je met je gratis speelgeld een leuke tijd hebt kunnen spelen als je je inzet laag hebt gehouden, maar er zal waarschijnlijk een tijd komen dat je saldo de nul grens bereikt (tja kansspelen betekend nou eenmaal “kans om te winnen en kans om te verliezen”). Het kan dan aantrekkelijk zijn om speeltegoed te kopen wat o.a. met iDeal mogelijk is. De eerste keer zal dit zelfs beloond worden met een 100% bonus, wat betekend dat je 2x zoveel speeltegoed ontvangt dan wat je gestort hebt. Het kan dan verleidelijk zijn om met name de kras spellen te spelen met de hoogste geld prijzen, echter kijk goed naar de benodigde inzet. Er zijn spellen waar je met een inzet van slechts 1 euro al kans kan maken op de jackpot, maar er zijn ook spellen waarbij je 10 euro moet inzetten. Pas liever je inzet naar beneden aan en neem genoegen met bijvoorbeeld een maximaal te winnen geld prijs van 10.000 euro. Het kan trouwens ook leuk zijn om alleen met je winst te spelen met hogere inzetten.

Gelijk online krassen? Bezoek dan 1 v/d 3 aanbieders via de linker banners (3 vierkantjes op een rij). Wil je liever meer informatie (bijvoorbeeld over de individuele aanbieders..) bekijk dan onze online krasloten informatie.