Tag Archives: Bingo

Jogo Bingo

Bingo spelen is voor veel mensen een leuke vrijetijdsbesteding wat niet alleen gezellig is, maar ook nog eens kans bied op mooie prijzen. En dan hebben we het natuurlijk niet over de camping bingo (alhoewel dat ook best leuk kan zijn), maar over online bingo spelen. Dit is mogelijk bij vele online bingo aanbieders, maar onze keuze gaat uit naar Jogo bingo. Hier hebben we in de eerste plaats 2 goede redenen voor:

  1. Je speelt multiplayer bingo met voornamelijk Nederlanders. Dit is niet alleen spannend qua spel, maar ook nog eens gezellig door de chatfunctie die actief gebruikt wordt.
  2. Bij Jogo Bingo kan je gratis bingo spelen (met name handig om bekend te worden met het spel) en je kan al met echt geld spelen vanaf 5 cent per bingokaart. Continue reading

Bingo spelen

bingowin.nl

Op bingowin.nl vindt je de beste aanbieders van online multiplayer bingo. Veelal krijg je na aanmelding gratis echt speelgeld (rond de 3 euro) en/of een matchbonus van 200%. Online bingo spelen staat garant voor gezelligheid, chatten met mede spelers is hier o.a. een goed voorbeeld van. Bingo spelen met kans op hoge bingo jackpots, is zeker ook mogelijk. Bekijk zeker de bingo sites met vaste en tijdelijke hoge geld prijzen.