Gangnam slot

ScratchMania-gangnam

ScratchMania heeft een wel erg leuk spel toegevoegd aan z’n totale aanbod van vermakelijke kansspellen: “Gangnam Slots”. Dit is een video slot spel, helemaal in het teken van de bekendste hit van PSY. De animaties van het spel zijn niet alleen leuk, want zodra je het geluid aanzet… wordt deze video slot wel erg grappig. Misschien nog wel leuker is het gegeven dat je met Gangnam Slot een hoofdprijs van €200.000,- kan winnen met €7,- gratis speelgeld die je ontvangt na registratie bij ScratchMania. Het verplicht je verder tot niks, je ontvangt dus gratis speelgeld met kans op uitkeerbare geld prijzen.

ScratchMania

Het videoslot Gangnam style, wordt aangeboden door ScratchMania. Dit is (zoals de naam al doet vermoeden), oorspronkelijk een online krasloten aanbieder. Echter inmiddels bieden ze een ruime verzameling geld win spelletjes in de volgende categorieën: krasloten, video slots en instant win games. Totaal hebben ze ongeveer 60 verschillende en elke maand komen er wel een aantal nieuwe bij. Wel is het zo dat je eerst een account moet aanmaken om de spellen te kunnen spelen. Dit wordt dan wel weer beloond met zeven euro gratis echt speelgeld, maar je kan ook altijd in de fun modus spelen met fictief speelgeld.

De kans is groot, dat je het spelaanbod van scratchmania wel aanspreekt. De spelletjes zijn namelijk simpel om te spelen, erg leuk en bieden een grote kans om te winnen. Je zal merken dat er gemiddeld gezien op 1 van de drie spellen een geld prijs valt. Dit zijn natuurlijk niet altijd de gigantische bedragen, maar vele kleine prijsjes (net zoals bij de bekende kartonnen kraskaarten). Echter de kans is altijd aanwezig dat je de hoofdprijs wint van €200.000,-

Speeltegoed kopen gaat snel en eenvoudig bij ScratchMania. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de iDeal stortingsmethode. Een eerste storting zal ook nog eens beloond worden met een mooie 100% bonus, zodat je gratis een verdubbeling van je speelgeld ontvangt.

Scratchmania lijkt qua naam misschien wel wat op de meer bekendere aanbieders van online krasloten spellen, echter zij maken gebruik van een zelf ontwikkeld kansspel systeem. Je komt er dus totaal andere spellen tegen dan bij de overige aanbieders. De enigste overeenkomst is het gegeven dat je eerst een account moet aanmaken, alvorens je kan inloggen op een beveiligde speelomgeving in flash (geen download nodig dus). Het kansspelsysteem van ScratchMania voldoet aan alle strenge eisen van de EU richtlijnen omtrent kansspelen en loterijen (Vergunning in Malta). Zodoende kan je er 100% vanuit gaan dat je eerlijke, veilige en betrouwbare kansspelletjes speelt.

Een volledige review lezen van Scratchmania kan hier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *