Jogo Bingo

Bingo spelen is voor veel mensen een leuke vrijetijdsbesteding wat niet alleen gezellig is, maar ook nog eens kans bied op mooie prijzen. En dan hebben we het natuurlijk niet over de camping bingo (alhoewel dat ook best leuk kan zijn), maar over online bingo spelen. Dit is mogelijk bij vele online bingo aanbieders, maar onze keuze gaat uit naar Jogo bingo. Hier hebben we in de eerste plaats 2 goede redenen voor:

  1. Je speelt multiplayer bingo met voornamelijk Nederlanders. Dit is niet alleen spannend qua spel, maar ook nog eens gezellig door de chatfunctie die actief gebruikt wordt.
  2. Bij Jogo Bingo kan je gratis bingo spelen (met name handig om bekend te worden met het spel) en je kan al met echt geld spelen vanaf 5 cent per bingokaart.

Bij Jogo bingo hoef je niet te rekenen op geweldig lijkende bonus aanbiedingen. (Af en toe is er een actie waarbij je bijvoorbeeld 15% extra speeltegoed ontvangt als je met iDeal stort, maar geen 100% of meer aanbiedingen). Jammer zou je kunnen denken, maar deze bonussen worden een stuk minder leuk als je de bijbehorende spelregeltjes leest. Wat dat betreft is het bij Jogo Bingo goed geregeld, geen rare poespas, maar gewoon met weinig geld een leuke avond kunnen beleven. De maximaal te winnen potten zijn dan misschien ook minder hoog dan bij andere aanbieders, maar je maakt wel met een inzet van slechts 5 cent kans op de hoofdprijs van 1000 euro.

Om gratis of met echt geld bingo te spelen, is er geen account noodzakelijk. Je kan zelfs met een betaal telefoon nummer, speeltegoed kopen. Desondanks is het raadzaam om een account aan te maken voordat je speeltegoed koopt. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld dat je je speelcredits kwijt bent als je computer opeens uitvalt. Daarnaast is het met een account mogelijk om je speel credits te bewaren / op te sparen. En als je eenmaal een leuk bedrag bij elkaar gewonnen hebt, dan is een uitbetaling zo aangevraagd. Jogobingo zal deze snel verwerken en gewoon uitbetalen op je bankrekening.

>> Bezoek Jogo Bingo

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *